Veckans helgkasse vecka 8

av | feb 26, 2021 | 0 Kommentarer

Pilsner.nu tipsar om tre favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Är du en nyfiken person som ofta frågar vad en bekant eller vän har i sin karaktäristiska påse från Systembolaget? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgens bravader. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger tre tips på vad vi ska handla till helgen.

Mauro:
Öl: Bernard, Bohemian Lager, Nr 89301, Flaska 500 ml, Alkoholhalt 4,9 %, 22:90

Varför finns den i din kasse?
Jag blev så otroligt sugen på en krispig lager. Något som fungerar till hamburgare. Kanske köper en hel låda. Jag vet att jag borde handla svenskt men en bra tjeckisk lager är svårslaget även om många svenska bryggerier är väldigt nära.

Jonas F:
Öl: Apex, Power Posing DIPA, Nr 35491, Burk 440 ml, Alkoholhalt 8 %, 54:90

Varför finns den i din kasse?
Blev sugen på att testa mig igenom Apex sortiment. I helgen blir det dags för Power Posing DIPA.

Jonas H :
Öl: Uppsala Brygghus Imperial Winter Stout, 2018 Nr 35213 330 ml 10,5 % 34:90

Varför finns den i din kasse? Blev sugen på en bra mörk öl att ta i helgen med lite ost så det blir comte, goud, lite senap och sådant samt att smutta på denna smakbomb som bara blir bättre med lagring.

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

Jästbloggare – Rookie

Bor på landet utanför Uppsala med sambo, barn och katt. Bloggade tidigare om mat på den numera insomnade matbloggen Glimten i grytan.
Tidigare hembryggare med SM-guldmedalj från 2010. Grillfantast och älskar god mat, gott öl och gärna i kombination med varandra.

 

Ulrik Strandberg

av Mauro Marino Jonsäll

Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl men det har eskalerat ordentligt dom senaste åren. Däremot är mitt stora intresse matlagning och det har gjort att mitt ölintresse alltid har varit i nära kombination med mat och hur drycken kan fungera med mat. Så att kombinera mat och dryck är oerhört spännande.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

Pilsner.nu