Ölprovningar

av | sep 16, 2022

Provningar

Välkomna att boka in ölprovningar med oss på Pilsner.nu. Vi har erfarenhet av många sorters ölprovningar och kan prata för både amatörer och proffs. 

Vi erbjuder tekniklösningar för digitala provningar men också logistik för fysiska provningar. Vi hittar gärna på ett koncept eller så hittar vi på något tillsammans. En spännande och rolig ölprovning är perfekt för företaget, kompisgäng men också på en svensexa eller möhippa. 

Våra skribenter finns i Uppsala men vi har möjlighet att resa för att anordna provningar. Digitala lösningar finns också kring detta. 

 

Enklare provning för privat sällskap

Vi kan prata om ölets historia, om bryggerierna och tillsammans smaka oss fram. 
Vi provar 4-6 olika öl från olika stilar och pratar om dessa. Cirka 1-2 timmar tar det. 

Pris beror på antal personer och om det ska vara fysiskt eller digitalt. För större och mindre grupper så hör gärna av er så kommer ett prisförslag. Utöver kostnaden för provningen så tillkommer kostnaden för ölen som ni köper in genom Systembolaget. För fysiska provningar så kan resekostnad tillkomma. 

Företagsprovning

Vi anordnar företagsprovningar på konferenser, after work eller som evenemang för era kunder? Vi hittar tillsammans ett upplägg som ni är nöjda med. Pris beror på antal personer och om det ska vara fysiskt eller digitalt. För större och mindre grupper så hör gärna av er så kommer ett prisförslag. Kostnad för dryck och eventuell resekostnad kan tillkomma. 

Kontakt:
Provning@pilsner.nu

OM oss

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Jag har tidigare suttit i Stallhagens styrelse ett antal år men numera dricker jag mest öl, åker som öldomare i Europa när det inte är Corona, och bloggar så mycket jag hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Pilsner.nu