Om oss

Pilsner.nu är en ölblogg startad av Jonas H Andersson 2008 för att ge sina vänner tips på bra öl att köpa till helgen. Mottot ”köp tre öl som du vet att du gillar och som du aldrig har provat förut” var ett standardtips från Jonas H. Ölbloggen utvecklades snabbt och idag, 15 år senare, består bloggen av 7 fasta skribenter och flertalet nya ”jäst”bloggare varje år. Fokuset är fortfarande att få läsarna att bli nyfikna på nya öl, men har blivit bredare att ta upp allt ölrelaterat, såsom ölresor, olika stilar, tips på ölbarer, aktuella händelser i ölvärlden och håller i både fysiska och digitala provningar. Pilsner.nu:s läsare kan även få tips på öl inför nya släpp på Systembolaget, då flera av våra skribenter är inbjudna att prova all öl innan de kommer ut i butikerna på så kallade skribentprovningar, vilket är uppskattade tips.

Bloggen följs av runt 20.000 person på Facebook och har över 200.000 sidvisningar varje månad, vilket gör den till Sveriges största ölblogg. Vi skribenter på Pilsner.nu älskar även olika stilar och tycker att det är fantastiskt hur sveriges ölcommunity är så diversifierat, med olika smaker, åsikter och tankar om öl och välkomnar detta på vår blogg. Vårt gäng består utav belgofiler, hemmabryggare, hazeboys, ölgärisar, de som hatar rököl och de som älska det, flera mat entusiaster, vi är i olika åldrar och har olika ingångar hur vi hamnade i ölträsket, vilket gör Pilsner.nu till en plats för alla typer av ölälskare. Vi tycker att öl ska vara roligt och inte svårt, där man hellre fokuserar på att dricka kvalitet istället för kvantitet.

Våra Skribenter

Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Jag har tidigare suttit i Stallhagens styrelse ett antal år men numera dricker jag mest öl, åker som öldomare i Europa när det inte är Corona, och bloggar så mycket jag hinner.
Kontakt: jonas@pilsner.nu
Läs Jonas Hs inlägg

Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Instagram: a.pint.per.day
Kontakt: mauro@pilsner.nu
Instagram: a.pint.per.day
Läs Mauros inlägg

Matilda

Ölnörd, ölentusiast och hobby ölrecensent. Sitter i ölgäris styrelse och håller i ölprovningar. Älskar att hitta nya smaker och bli motbevisad om det är något jag inte gillar.
Kontakt: matilda@pilsner.nu
Instagram: Snickarjuice
Hemsida: www.snickarjuice.com
Läs Matildas inlägg

 

Ulrik

Bor på landet utanför Uppsala med sambo, barn och katt. Bloggade tidigare om mat på den numera insomnade matbloggen Glimten i grytan. Tidigare hembryggare med SM-guldmedalj från 2010. Grillfantast och älskar god mat, gott öl och gärna i kombination med varandra.
Kontakt: ulrik@pilsner.nu
Läs Ulriks inlägg

 

Lina

Ölentusiast och halvny hembryggare. På ständig jakt efter det perfekta ölet och älskar att guida nyölisar och ölvägrare in i vår underbara värld. På instagram blandar jag öl med alla andra hobbies, men kom in och säg hej på llinaee!
Kontakt: lina@pilsner.nu 
Instagram: llinaee
Läs Linas inlägg

 

Jonas ”Flax” Flygare

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse vi hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast jag är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än jag orkar prova, så intresset lär bestå.
Kontakt: flax@pilsner.nu
Läs alla Flygares inlägg

 

Anders

Evig frilans som förmodligen hade blivit yrkesskribent om han inte hade vuxit upp när modet föreskrev långhårig gitarrmusik, så han blev singer/songwriter istället. Med stigande ålder och (jämförelsevis) välstånd har han återerövrat prosaskrivandet och kommit att kombinera det med ett kräset dryckesintresse på hela skalan från alkoholfri öl till egenkryddad snaps, Islay-scotch och annat livets vatten!
Kontakt: anders@pilsner.nu 
Läs Anders inlägg

 

 

Alla åsikter på Pilsner.nu är skribenternas egna, där vi både hyllar och berättar om något inte är bra. Vi är väldigt stolta över vår integritet. Ölen som provas är antingen köpta av skribenterna själva, varuprover från bryggerier/importörer eller en del av Systembolagets provningar, men är alltid lika ärliga. Ibland förekommer det betalda samarbeten på Pilsner.nu, dessa inlägg eller provningar är alltid markerade tydligt för största transparens. Dock är åsikterna i dessa sponsrade inlägg alltid skribentens och inte samarbetspartnern, för att fortsätta hålla hög kvalité på Pilsner.nu och fortsätta göra ärliga recensioner. De flesta texter på Pilsner.nu är oavlönade, skrivna av ölälskare som vill dela med sig av sin passion och kunskap till andra som är nyfikna på öl – då vi älskar att prata om den gyllene drycken! 

Vill du skicka varuprover, prata samarbeten eller köpa annonser? Kontakta matilda@pilsner.nu 

Tänk på att alla varuprover som skickas inte alltid kommer med på bloggen. Läs mer under Annonsering.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Pilsner.nu