Helgkasse – St. Patrick’s Day

by | mar 16, 2023 | 0 comments

Pilsner.nu tipsar om fyra favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgen. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Mauro:

Stockholm Brewing, Frihamnsporter

 

Tillverkad i Sverige, Stockholms län, Stockholms stad, Burk, 330 ml, 5,9 % vol. Nr 38268, 29:80

Nyanserad, maltig, något rostad smak med inslag av kavring, kaffe, mörk choklad, charkuterier, pomerans, lakrits, nötter och kanel. Serveras vid 10-12°C som sällskapsdryck eller till smakrika rätter av mörkt kött.

Varför finns den i din kasse? 

Nyligen så kom nyheten om att Stockholm Brewing company behöver lägga ner verksamheten. Kanske inte för alltid men just nu. Det är en stor sorg för oss alla. Deras Frihamnsporter är en otroligt drickbar och snygg porter som alla borde prova. Otrolig munkänsla och välsmakande. Finns några få kvar i systembolagets webblager. Passa på att beställ innan det är försent. 

Jonas H

Oceanbryggeriet, Ocean Paddy´s Day Red

 

Tillverkad i Sverige, Flaska, 500 ml, 4,3 % vol. Nr 10559, 28:90

Nyanserad smak med inslag av fruktkaka, torkade fikon, kryddor, knäck, apelsinskal och choklad. Serveras vid 10-12°C som sällskapsdryck, till smakrika vegetariska rätter, eller till rätter av fläsk-, lamm- eller nötkött.

Varför finns den i din kasse?
Det är så roligt med en bra svensk öl som är riktigt bra i sin stil och alkoholhalt. Man kan konsumera många och det är dessutom en lysande bra matöl.

Jonas F

Guinness, West Indies Porter

 

Tillverkad i Irland, Flaska, 500 ml, 6 % vol. Nr 88924, 34:90

Maltig, nyanserad, rostad smak med inslag av kavring, mörk choklad, dadlar, nougat, russin, apelsinskal och kaffe Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av mörkt kött.

Länk

Varför finns den i din kasse?

Sankt Patriks dag måste jag ju fira med en klassiker, men om vi skruvar upp den ett snäpp så blir det Guinness West Indies Porter, lite starkare, lite mer smak. En riktig njutning, gärna med fish&chips eller ostron (oavsett vad de tipsar om på bolaget…)

Ulrik

Third Barrel Brewing, Spectre

 

Tillverkad i Irland, Burk, 440 ml, 5,5 % vol. Nr 11520, 31:60, Säljstart 17/3 2023 kl 10:00

Maltig, nyanserad smak med inslag av kavring, tobak, kaffe, katrinplommon, choklad, apelsin, lakrits och nötter. Serveras vid 12-14°C till rätter av mörkt kött, eller som sällskapsdryck.

Länk

Varför finns den i din kasse?
Man måste ju prova nått nytt mellan varven. Kavring, kaffe, choklad, nötter – vad kan gå fel? Denna släpps 17/3.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu