Veckans helgkasse – veteöl

by | sep 2, 2021 | 0 comments

Pilsner.nu tipsar om fyra favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgens. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Dugges-Ka-pow

Mauro:

Störtebeker, Bernstein Weizen
Produktnummer: Nr 1509
Flaska 500 ml
Alkoholhalt 5,3 %

Varför finns den i din kasse? Det var längesedan jag drack den här men jag gillar den skarpt. Det blir dags att återse en gammal favorit. En bra veteöl om du gillar ordentligt med smak av kryddor och banan. Det tycker jag ska finnas i en veteöl och här sparar man inte på smakerna. 

St Bernardus, Abt 12 Magnum LTD, 2021

Jonas H:

Weihenstephaner, Vitus Weizenbock
Produktnummer: Nr 89824
Flaska 500 ml
Alkoholhalt 7,7 %
Ordervara, längre leveranstid

Varför finns den i din kasse? Trots att jag sitter på en uteservering i Bryssel just nu är jag sugen på en Vitus. Kompisen drack en på fat i Malaga för någon vecka sedan och pratar om det oavbrutet om hur bra den var. Den är det på fat men även på flaska så det är en som jag alltid vill ha i mitt glas

Clown Shoes, Galactica IPA

Jonas F

Poppels Bryggeri, Belgisk Wit
Produktnummer: Nr 88218
Flaska 330 ml
Alkoholhalt 4,7 %
20:-

Varför finns den i din kasse? Poppels Belgisk Wit, brukar finnas på alla bolagsbutiker och är en riktigt trevlig variant på veteöl. 4,7% men väldigt mycket smak, den är lättdrucken och har de där kryddiga tonerna jag vill ha i öltypen.

Clown Shoes, Galactica IPA

Ulrik

Erdinger, Weissbier Hefe
Produktnummer: Nr 11208
Flaska 500 ml
Alkoholhalt 5,3 %
24:10

Varför finns den i din kasse? Vill tipsa om den här klassikern. Erdinger som med sin brödiga, fruktiga smak kan svalka strupen i sensommarsolen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu