Helgkasse – lokala nyheter i mars

by | mar 9, 2022 | 1 comment

Jämtlands-IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Pilsner.nu tipsar om fyra favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgen. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Clown Shoes, Galactica IPA

Mauro:

Vreta kloster, Matersbier

 

Tillverkad i Sverige, Östergötlands län, Linköpings kommun, Flaska 330 ml, 5 %, Nr 37277, 29:90

Fruktig, kryddig smak med inslag av tropisk frukt, ljust bröd, banankaka och örter. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av fisk eller ljust kött.

Länk

Varför finns den i din kasse? 

Jag är mycket nyfiken på Vretas nya ”svagare” belgare på 5% som jag hört ska vara toppen. Kul att få testa den och hoppas den gör mig lika lycklig som all annan öl från Vreta Kloster. 

Clown Shoes, Galactica IPA

Jonas H

Jämtlands, Belgian Dubbel

 

Tillverkad i Sverige, Jämtlands län, Bräcke kommun, Flaska 330 ml, 7 %, Nr 37230, 24:90 (Slutsåld just nu men kommer att fyllas på inom kort)

Fruktig smak med liten sötma, inslag av torkade aprikoser, choklad, sirapslimpa och apelsin. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av lamm- och nötkött. 

Länk

Varför finns den i din kasse?

Jag tar Jämtlands Belgian Dubbel såklart. Efter att ha druckit mig igenom så gott som alla Belgodubblar i Belgien och Sverige så måste jag ju självklart prova även denna. Mauro hyllar den ju så det måste kontrolleras 😉

Dugges-Ka-pow

Jonas F

Stigbergets, Blanche d´Aurélie

 

Tillverkad i Sverige, Västra Götalands län, Göteborgs stad, Burk 330 ml, 5,3 %, Nr 37211, 23:90

Kryddig, något blommig smak med inslag av vetebröd, koriander, citron och kamomill. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, till vegetariskt eller till rätter av fisk eller ljust kött.

Länk

Varför finns den i din kasse?

Stigbergets Blanche d´Aurélie tycker jag låter spännande. Antagligen mest jag som desperat längtar efter vårvärme och ljus veteöl i skinande sol, men den blir det.

Clown Shoes, Galactica IPA

Ulrik

O/O, Spring Saison

 

Tillverkad i Sverige, Flaska 750 ml, 5,8 %, Nr 11710, 89:-

Maltig, något kryddig smak med inslag av ljust knäckebröd, örter, citrus och kryddnejlika. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, till vegetariskt eller till rätter av ljust kött.

Länk

Varför finns den i din kasse?

Saven stiger, våren är i antågande. O/O Spring saison FTW!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

1 Comment

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu