Cheesecake med lax

av | jun 20, 2022 | 0 Kommentarer

TT-Banner
saison 1858

Mauro:

Jag vill gärna ha en ofiltrerad lager till min laxcheesecake. Gärna en med balanserad beska som låter laxen ta plats och hjälpa till med fräschören. Ett självklart val är Finn Unfiltered Helles. En favoritöl

Jonas F:

Jag gillar veteöl till fisk, och för att smöra lite för Mauro väljer jag en svensk idag – Poppels Belgisk Wit.

Wit/veteöl fungerar bra med fisk, och även de med lite lägre alkoholhalt är smakrika nog att bidra till matupplevelsen.

Ulrik:

Jag vill ha nått lätt till den här typen av mat, varför inte en ljus lager. Den här är riktigt bra – Nils Oscar God Lager.

Jonas H:

Jag vill ha en bra öl som hanterar syran i denna cheescake på ett bra sätt. Jag tycker att en suris då är bra och väljer en av de bästa man kan få tag på i Sverige nämligen 3 Fonteinen Oude Geuze. Syran kommer att vara grym till denna cheescake, jag lovar

 
saison 1858

OM oss

Skrivet av Ulrik

Bor på landet utanför Uppsala med sambo, barn och katt. Bloggade tidigare om mat på den numera insomnade matbloggen Glimten i grytan. Tidigare hembryggare med SM-guldmedalj från 2010. Grillfantast och älskar god mat, gott öl och gärna i kombination med varandra.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu