Veckans helgkasse – nykomlingar

by | aug 18, 2021 | 0 comments

Pilsner.nu tipsar om fyra favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgens. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Dugges-Ka-pow

Mauro:

Öl: Fenix, Summer Weiss
Nr 83466
Flaska 330 ml
Alkoholhalt 4,6 %

Varför finns den i din kasse? Fenix är ett bryggeri som jag håller ögonen på. Mycket stabila och goda produkter. Ska försöka ta mig tid och prova igenom allt. Men deras summer weiss var en riktigt vass produkt. 

St Bernardus, Abt 12 Magnum LTD, 2021

Jonas H:

Öl: Apex, Kellerpils
Nr 36062
Burk 440 ml
Alkoholhalt 5,2 %

Varför finns den i din kasse? APEX är ett bryggeri som jag tycker har visat en riktigt bra portfölj av produkter, och merparten av det jag provat är riktigt trevliga. Har dock inte provat deras Kellerpils som är en produkt med mindre humle i än vad de brukar ha och den ska bli rolig att prova när tillfälle finns

Clown Shoes, Galactica IPA

Jonas F

Öl: Northern Exposure, High Coast – DIPA
Nr 36477
Burk 440 ml
Alkoholhalt 8 %
49:90

Varför finns den i din kasse? Fan, jag skulle ju säga APEX men Jonas H högg dom. Fuskar lite i protest och säger Northern Exposure Brewing som såg dagens ljus 2019 (hette Nordic Kiwi Brewers tidigare…) Favorit under gamla namnet var ”Tutti Frutti”, men deras ”High Coast DIPA” är trevlig.

Clown Shoes, Galactica IPA

Ulrik

Öl: Östersunds Nya Ångbryggeri, Dunkel
Nr 11415
Flaska 330 ml
Alkoholhalt 5,6 %
23:70

Varför finns den i din kasse? Jag väljer Östersunds Nya Ångbryggeri som rena, fina , prisvärda produkter med lokal förankring och miljötänk. Här är en dunkel som jag skulle vilja prova. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu