Helgkasse – våröl till er alla

by | mar 23, 2022 | 0 comments

Jämtlands-IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Pilsner.nu tipsar om fyra favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgen. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Uppsala
Ghenna

Mauro:

Finn, Unfiltered Helles

 

Sverige, Burk 440 ml, 5 %, Nr 1120, 21:90

Maltig smak med inslag av ljust bröd, färska örter, citrusskal och honung. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, till vegetariskt eller till rätter av ljust kött.

Länk

Varför finns den i din kasse? 

En av förra årets bästa öl! Nu när våren börjar att dyka upp så passar en ofiltrerad helles underbart bra. En imponerad öl från en av Sveriges vassaste bryggerier. Jag behöver bunkra på mig en hel del av dessa för att det ska räcka i vår. 

Zwarte Draak

Jonas H

Broughtons, Old Jock

 

Tillverkad i Storbritannien, Skottland, Flaska 500 ml, 6,7 %, Nr 12663, 28:90

Maltig, nyanserad smak med inslag av sirapslimpa, knäck, torkade aprikoser, apelsin, fruktkaka och chokladkola. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av lamm- eller nötkött.

Länk

Varför finns den i din kasse?

Är jag tjatig eller entusiastik ? Skit samma en grymt bra öl som passar perfekt nu när vårsolen tittar fram och grillen oxå såklart. Perfekt öl när man tänder den, när man meckar innan grillning, under grillningen och till maten såklart. Har man något kvar är det även en perfekt nattaöl 😉

Snakehead IPA

Jonas F

Früh Kölsch

 

Tillverkad i Tyskland, Burk 500 ml, 4,8 %, Nr 1430, 22:90, Ordervara, längre leveranstid

Maltig smak med inslag av knäckebröd, aprikos och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av ljust kött, vegetariska rätter eller till en buffé.

Länk

Varför finns den i din kasse?

Såg nyligen lite diskussion om Kölsch och det finns väl inte så mycket vårigare än så? ”Originalet” är för mig Früh och då den lite större burken på 500 ml. (Finns på 330 ml flaska, dock tillfälligt slut). Beställningsvara, inget kollikrav. Lätt, fräsch och väldigt hinkabel när solen ligger på.

Naja Hazy IPA

Ulrik

Oppigårds, Saison Naturelle

 

Tillverkad i Sverige, Flaska 750 ml, 6 %, Nr 50076, 53:90

Kryddig smak med inslag av aprikos, kryddnejlika, ljust bröd, honung och mandarin. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, eller till rätter av ljust kött.

Länk

Varför finns den i din kasse?

Jag vill ha Saison Naturelle i mitt glas. En mycket bra saison som passar fint med vårsolen i nyllet!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu