Vad händer i Nacka Strand ?

by | feb 25, 2013 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA

 

Det går lite rykten om Nacka Strandsmässan och kontakt togs med Marianne Wallberg på Stockholm Öl & Vin AB för att kontrollera vad det är som gäller :

Hej Marianne. Det går en massa rykten om dig och Nacka Strand, vad är det som händer ?

Ja nu är det klart, vi tar alltså över hela Nacka Strandsmässan från och med den 1/4.  Allt är klart och påskrivet och vi har banken med oss.

Vad sker nu då, ska det bara bli öl & whiskymässor där ute ?

Stockholm Beer & Whisky Festival med Taste Experience blir som vanligt i höst. I slutet av november kommer ”All världens Julöl”, i övrigt fylls mässan detta år med andra redan bokade mässor och nya roliga mindre provningar och ”bus” i vår egen regi. En nyhet är att vi gör Taste Experience till en egen mässa år 2014, då växer också Stockholm Beer & Whisky ut och tar båda hallarna. Det är efterfrågat. Sedan gör vi många nya egna mässor, varar flera dryckesmässor 2014 och framåt. Mer information kommer…

Du går ju på Poppius nu. Har dina studier där med detta övertagande att göra, eller tänker du ge dig in och bli ölbloggare också  ?

Min studier på Poppius, som är bland det roligaste jag gjort på länge 🙂 är för att jag gillar att lära mig mer. Men jag kommer självklart att skriva mer framöver…

Hur ska du hinna med allt, du får bara mer och mer uppdrag hela tiden känns det som ?

Bra medarbetare! Erik Ellström är ju min klippa och högra hand. Ganska ny i gänget är Malin Åkerström vår assisten.  CG Fridh som går in i projektet tillsammans med mig är en riktigt trevlig kille med många bra kontakter.  Sedan jobbar vi så klart vidare med alla ”våra” underbara experter, Janko, Michel och alla andra goa gubbar! Jag tror på teamwork och jag älskar att jobba! Så är det bara!

Vi önskar lycka till och undrar, hur gick det med Uttern ?*

Tusen tack Jonas! Det värmer! 🙂 Uttern har fått en kompis, det är för läckert när de springer på isen, kastar sig ner, hasar på magen och paddlar med benen!


Se där det sker mycket med andra ord. Vi ser fram emot att Stockholm Beer & Whisky växer ännu mer och håller våra tummar och tår för att ska gå bra för Marianne & Co*
Marianne hade för ett tag sedan besök av en utter som bestämt sig för att boa in sig under hennes brygga.
Den är sällsynt och fridlyst i den södra skärgården i Stockholm, därav den något annorlunda frågan 😉

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu