Köttchips

by | aug 27, 2012 | 0 comments

Jag vet att det ofta går debatter om man ska ha ölkorv, chips, snacks, snittar, jordnötter etc etc till öl eller inte. Jag lägger mig inte i den debatten så mycket men tycker att det beror på vilken sorts öl man dricker, och i vilket syfte.

Jag tänkte ge ett busenkelt men ruggigt gott tilltugg till vad som helst i dryckesväg. Jag stötte på det första gången serverat till ett halvtorrt italiensk vitt vin och det fungerade förvånansvärt bra.

  • Köp en salami som du tycker om. Färdigskivad är enklast eller köper man en hel och skivar den tunnt.
  • Lägg skivorna var för sig på en plåt och stoppa in i ugnen på 225 grader i 15-20 minuter högt upp i ugnen. Tanken är att så gott som allt fett ska ut ur salamin och att den ska bli lite knaprig.
  • Lägg dem på ett hushållspapper och låt rinna av.

Serveras ljummet eller kallt !

Otroligt gott, jag lovar 🙂

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
Pilsner.nu