Köttchips

av | aug 27, 2012 | 0 Kommentarer

HEBA HO! HO! HO!
HEBA HO! HO! HO!
abbaye-annons-2022

Jag vet att det ofta går debatter om man ska ha ölkorv, chips, snacks, snittar, jordnötter etc etc till öl eller inte. Jag lägger mig inte i den debatten så mycket men tycker att det beror på vilken sorts öl man dricker, och i vilket syfte.

Jag tänkte ge ett busenkelt men ruggigt gott tilltugg till vad som helst i dryckesväg. Jag stötte på det första gången serverat till ett halvtorrt italiensk vitt vin och det fungerade förvånansvärt bra.

  • Köp en salami som du tycker om. Färdigskivad är enklast eller köper man en hel och skivar den tunnt.
  • Lägg skivorna var för sig på en plåt och stoppa in i ugnen på 225 grader i 15-20 minuter högt upp i ugnen. Tanken är att så gott som allt fett ska ut ur salamin och att den ska bli lite knaprig.
  • Lägg dem på ett hushållspapper och låt rinna av.

Serveras ljummet eller kallt !

Otroligt gott, jag lovar 🙂

 

HEBA HO! HO! HO!

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu