Köttchips

av | aug 27, 2012 | 0 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

Jag vet att det ofta går debatter om man ska ha ölkorv, chips, snacks, snittar, jordnötter etc etc till öl eller inte. Jag lägger mig inte i den debatten så mycket men tycker att det beror på vilken sorts öl man dricker, och i vilket syfte.

Jag tänkte ge ett busenkelt men ruggigt gott tilltugg till vad som helst i dryckesväg. Jag stötte på det första gången serverat till ett halvtorrt italiensk vitt vin och det fungerade förvånansvärt bra.

  • Köp en salami som du tycker om. Färdigskivad är enklast eller köper man en hel och skivar den tunnt.
  • Lägg skivorna var för sig på en plåt och stoppa in i ugnen på 225 grader i 15-20 minuter högt upp i ugnen. Tanken är att så gott som allt fett ska ut ur salamin och att den ska bli lite knaprig.
  • Lägg dem på ett hushållspapper och låt rinna av.

Serveras ljummet eller kallt !

Otroligt gott, jag lovar 🙂

 

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Fettisdagen – öl till semlor

Fettisdagen – öl till semlor

Fettisdagen Fira in Semmeldagen – eller Fettisdagen som den också kallas – med några  klassiska semlor eller kanske en semmelwrap? Semmeldagen, eller...

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu