Fem snabba till Richard Lindblad

by | feb 19, 2013 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Richard Lindblad

 

Nu är det snart dags för Linköping Beer Expo igen. Den mässan har numera etablerat sig på kartan över mässor som man mer än gärna besöker för att dels vidga sina vyer för nya ölsorter, men även för att träffa trevligt folk.  Jag fick möjligheten att köra fem snabba mot Richard Lindblad som driver mässan.

 

Hej, hur står det till inför Linköping Beer Expo och i efterdyningarna efter whiskyexpon ?

Hej !  Jo tack, det står bra till! Det tar en liten stund att ladda upp batterierna efter en mässa, men sedan är det bara att köra! Det är ju en rolig mässa att anordna och då går det lättare.

Några stora förändringar i upplägget inför årets mässa ?

I själva upplägget; nej. Vi fortsätter att fokusera på hantverksmässig öl och smakupplevelsen kring denna med 100-tals sorters öl på plats och flera spännande ölprovningar. Vi är däremot tillbaka i nyrenoverade lokaler, och vi har ett par nyheter vi testar t.ex. ölguider där medlemmar ur Skandinaviska Ölskribenters Förening, SÖF, finns på plats för mingla och att tipsa och diskutera öl med besökarna. I övrigt försöker vi alltid samla in feedback från utställare och besökare för att göra mässan så bra som möjligt. Den mesta feedbacken från förra året var lokalrelaterad, i övrigt verkade både gäster och utställare nöjda.

Hur många kan ni ta in i mässhallen ?

Vi kan ta in 1500 st gäster per pass, så max 3000 st besökare totalt.

Ni börjar ju etablera er som en mycket bra mässa i Sverige, har du några framtidsplaner som du kan/vill avslöja ?

Framtidsplanen är att fortsätta med att framhäva smakupplevelsen med öl och betona god ölkultur och sunda dryckesvanor. Vi arbetar kontinuerligt med att mässan ska hänga med i ölutvecklingen och vi har inga övriga grandiosa planer, nöjda kunder och utställare driver vår utveckling. Eftersom både Beer Expo och Whiskyexpo drivs av 1-2 personer som planerar, ordnar och fixar allt ämnar vi att hålla dem på en hantverksmässig nivå, det verkar också vara uppskattat så.

Vad önskar du dig mest just nu inför framtiden ?

Förutom det klyschiga ”mer tid på dygnet” önskar jag att det blir en till lyckad mässa i ordningen med nöjda besökare, bra ölprovningar och glada utställare!

 

Vi tackar Richard för att han tog sig tid att svara på frågorna och hoppas att det blir en välbesökt och trevlig mässa som tidigare år.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu