fbpx

Virtuell ölrelease i Belgien 11 Maj

av | apr 29, 2020 | 0 Kommentarer

Straffe Hendrik Wild

De Halve Maan Bryggeri i Brugge lanserar varje år en specialutgåva av Straffe Hendrik som kallas Wild. Eftersom Zythos-ölfestivalen där den normalt släpps varje år är inställd i år på grund av Corona så kommer de att lanserar den senaste upplagan via ett evenemang på Facebook: det första virtuella öl-släppet i Belgien.

Wild lanseras i flera länder, på olika kontinenter i världen. Så de förväntar sig många deltagare från utlandet på lanseringen också.

Xavier Vanneste, VD De Halve Maan säger :
”Bryggeriet organiserar den första virtuella öl-släppet i Belgien för detta ändamål. Detta kommer att äga rum vid ett liveevenemang via Straffe Hendriks Facebook-sida på måndag 11 maj kl. 18. Under detta speciella evenemang kommer ölälskare och ölprovare att smaka och kommentera den senaste utgåvan av Straffe Hendrik Wild 2020 tillsammans. Många deltagare från utlandet förväntas också,” säger Xavier Vanneste.”

Bara att sätta sig vid Facebook den 11 Maj klockan 18.00 alltså

/Jonas H

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

[instashow id="4"]
Pilsner.nu