Vill bara bekräfta ryktena

av | sep 4, 2010 | 1 kommentar

 

Så har det då hänt. Jag ska tillbaka in i lejonkulan igen. Har ju varit ifrån den ett tag. Har iofs suttit i Stallhagens Bryggeris styrelse några år men nu ska jag in i driften på olika sätt på Slottskällans Bryggeri på timme igen. Det är alltså inte en heltidstjänst utan kanske 25% eller så.  Detta innebär såklart att jag per omgående slutar att recensera Slottskällans produkter, på samma sätt som jag aldrig skrev om Stallhagen när jag var där.

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

1 kommentar

  1. Fritz

    Goody goody, bully for you.
    Kanske produkterna blir bättre i framtiden!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu