Helgkasse

Veckans helgkasse vecka 9

av | mar 4, 2021 | 0 Kommentarer

abbaye-annons-2022

Pilsner.nu tipsar om tre favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Är du en nyfiken person som ofta frågar vad en bekant eller vän har i sin karaktäristiska påse från Systembolaget? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgens bravader. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger tre tips på vad vi ska handla till helgen.

Mauro:
Öl: Jackdaw Brewery, Fläder & Rabarber, Nr 35308, Flaska 330 ml, Alkoholhalt 5,5 %, 68:90

Varför finns den i din kasse?
Det kanske bara är jag med jag har fått en sådan härlig vårkänsla i kroppen. Vad passar inte bättre än fläder och rabarber. Hoppas den ska vara riktigt vårig. Jag blir sugen på ljus öl och syrlig öl.

Jonas F:
Öl: Bosteels, Tripel Karmeliet, nr 71418, 330ml, 29,90:-, 8,4%.

Varför finns den i din kasse?
Har alltid Tripel Karmeliet hemma eftersom det är en öl som passar till mycket och är god att bara dricka som den är. Finns på bolaget som 330 och 750 ml flaska. 330 ml är ordervara, 750 brukar man kunna hitta på butik eller beställa i webshopen.
Härlig ”belgisk” doft och smak med lite mer komplexitet.

Jonas H :
Öl: Mariestad, Old Ox, Nr 1379, 6,9 %, 18:90

Varför finns den i din kasse?

Eftersom vi på förra veckans helgkasse fick en kommentar av en följare på Facebook att det vi förslår var “bara dyra skitöl som vanligt”. Hans idé om en bra öl var bland annat denna så jag tänkte att jag ska prova den nu i helgen och se vad det är han tycker är en bra öl. Jag har inte druckit den sedan den kom, tror ja, och då tyckte jag att den bara var spritig och obalanserad.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Vi har upptäckt en annonsblockerare

Vi ser att du har en annonsblockerare installerad. Var snäll att avaktivera den på vår sida

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu