Traquair 2010

by | sep 12, 2010 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Traquair 2010 är på 10,0 procent och bryggs av Traquair House Brewery i Skottland. Traquair House Brewery grundades 1965 av Peter Maxwell Stuart som var den 20 Lairden av Traquair. Sedan hans död 1990 har bryggeriet letts av hans dotter Katarina Maxwell Stuart.

När man öppnar flaskan och häller upp ölen, så sprider sig en doft av russin i rummet. Ölen är mörkt rubinröd med ett fint ljutbrunt skum. Dofterna är stora och med innehål av russin, sirap, maltsötma och farinsocker. Smaken är dominerad av en varm trevlig smak av alkohol, dock inte påträngande, samt knäck, toffe, mörk sirap och en stor brödighet med inslag av kavring.

De har stämplat bäst före 2020 på denna, och jag ska försöka spara några flaskor ett tag och se hur de utvecklar sig. Tycker dock att den är alldeles förträfflig redan nu, dock lite spretig i smaken. Så om ni har möjligheten att hitta den fortfarande så köp på er några flaskor. Den är helt klart värd de 39,90 som den kostar. Drick den som den är och njut eller med nötter eller tex en köttbit.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu