Tack för att jag fick lära känna dig

av | nov 30, 2020 | 0 Kommentarer

Det står lite överallt i öl-media idag att Annica Silvonen gått bort alldeles för tidigt. En underbar person som jag lärde känna för många år sedan på mässor och att hon var med bland de första som blev inbjudna att vara med och prova all öl på Systembolaget innan den släpptes. Hon skrev då bland annat en ölspalt för Borås Tidning.

Vad jag vill skriva är hur man reagerar olika på sorgebud när någon vän gått bort. Jag och Annica var inga nära vänner. Trots det tog jag beskedet idag rätt hårt. Funderar på varför man är sådan. Ibland kan en släkting eller nära vän gå bort och man reagerar inte så hårt på det. Ibland kan det som idag vara ett man bara känner och man reagerar mycket på det. Jag är sådan i alla fall. Jag börjar tänka på det man gjort ihop och det som dessvärre aldrig blev av. 

Så länge man minns någon lever de anser jag, och jag tänker se till att du lever länge i mitt minne.
Tack för att jag fick lära känna dig ♥

/Jonas H

 

Annica Silvonen Profilbild Facebook

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

Pilsner.nu