Släpp på tillfälliga sortimentet 17 Februari 2023

av | feb 17, 2023 | 0 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

Släpp med bara sex produkter idag 17 mars men vilka produkter. En av mina favoriter i form av Manifesto är med. Den på storflaska var helt fantastisk en gång i tiden, och jag tror inte denna på burk är sämre. Sedan även Guayabera från Cigars City Brewing som är bra, Rooster’s Brewings Cold IPA som jag provat och den är bra och jag gillar den. Bravo Tango är en riktigt bra öl också som släppts tidigare i Sverige ifall ni minns det, och det var uppskattad. De andra två har jag dessvärre inte provat ännu, men förhoppningsvis snart 😉

Ha en bra helg
/Jonas H

OM oss

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Jag har tidigare suttit i Stallhagens styrelse ett antal år men numera dricker jag mest öl, åker som öldomare i Europa när det inte är Corona, och bloggar så mycket jag hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu