Rooster’s Brewing Co i Sverige

by | sep 26, 2022 | 0 comments

För ett tag sedan fick jag möjligheten att prova igenom en stor del av sortimentet hos Rooster’s Brewing Co som ligger i Harrogate lite norr om Leeds i England. De hade en lansering på Systembolaget i fredags med deras Strength In Numbers, och har på onsdag den 28 September en tap take over på The Old Brewer i Stockholm. Under den tap takeover kommer Tom från bryggeriet också kommer att dyka upp. Vet inte vilka sorter de kommer att ha där men det kommer även att serveras en hel del av deras produkter under Stockholm Beer & Whisky festival 2022 i Great Brands monter i Hall 1. 

Vad tyckte jag om produkterna då ? Jo det har en bra jämn kvalitet tycker jag och om jag ska nämna några som jag tycker var bättre så är det Red Rock, Roots Rock Reggae, Baby-Faced Assassin och Strength In Numbers

 

Alla är dock väl värda att prova och passa på nu när ni har möjligheten via Systembolaget, på Tap-Takeover eller på Stockholm Beer.

/Jonas H

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Jag har tidigare suttit i Stallhagens styrelse ett antal år men numera dricker jag mest öl, åker som öldomare i Europa när det inte är Corona, och bloggar så mycket jag hinner.

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu