Premiär för Öl & Spritmässan i Stockholm

by | sep 19, 2023 | 0 comments

Jämtlands-IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Stockholm, 11 september 2023 – Snart är det dags för Stockholm att fira premiären av Öl & Spritmässan, som äger rum den 6-7 oktober på det supermoderna Stockholm Waterfront. Med ett spännande urval av välkända dryckesvarumärken och små hantverksproducenter som kommer att ställa ut, utlovas en unik och spännande upplevelse för alla som älskar öl och sprit.

Bakom denna nyskapande mässa står Svenska Dryckesmässor, landets främsta arrangör av dryckesmässor med en imponerande tolvårig erfarenhet. Deras mest kända evenemang, En Öl & Whiskymässa i Göteborg, har satt ribban högt för vad besökare kan förvänta sig av Öl & Spritmässan Stockholm.

– Vi är överväldigade av det stora intresset från dryckesföretagen och ser verkligen fram emot premiären, säger Stanley Wong, mässansvarig på Svenska Dryckesmässor. Vårt mål är att skapa mässor som är fyllda av kunskap och inspiration, och detta evenemang är inget undantag.

Besökstips

Det är som sagt premiär och det kan vara svårt att veta vad man måste besöka. Några utställare som sticker ut enligt mig: O/O, Jämtlands bryggeri, The Pine Ridge Brewery, Weihenstephan, Brill & Co, Sierra Nevada och Vreta Kloster Bryggeri.

Ett annat tips är att besöka dom olika organiserade provningarna och föreläsningarna. Missa inte provningarna med Sanna Lindberg samt provningarna med Fredrik Berggren/Tobias Janius

Se alla utställare och provningar här 

 

Information

När: 6–7 oktober 2023, 

Öppet: Fredag 6 oktober klockan 14:00 – 22:00, Lördag 7 oktober klockan 11:00 – 22:00

Kostnad: Fredag: 275 kr, Lördag: 325 kr, Flex: 375 kr. I priset ingår serviceavgift, garderob och provningsglas

Var: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm

Åldersgräns: 20 år

Biljetter

Mässan kommer att locka både kunniga utställare och dryckesentusiaster från när och fjärran. Besökarna kan se fram emot att interagera med inte mindre än 80 dryckesutställare, varav cirka 30 är dedikerade till öl. Detta inkluderar välkända varumärken som imponerar med sina senaste kreationer och småskaliga hantverksproducenter som kommer att förföra dina smaklökar med sina unika drycker.

Men Öl & Spritmässan är mycket mer än bara en möjlighet att provsmaka fantastiska drycker. Den kommer också att vara hem för spännande föreläsningar och provningar, med gästtalare som Sanna Lindberg, en respekterad ölskribent som kommer att dela sin insikt om den svenska ölkulturen. Dessutom kommer Fredrik Berggren och Tobias Janius att leda provningar och föreläsningar med öltema som kommer att utöka din kunskap om dryckesvärlden.

-Vi är överväldigade av den positiva responsen från våra besökare, säger Wong och tillägger, Biljettförsäljningen går strålande, och våra sociala medier är fulla av aktivitet. Det verkar som om hela Stockholm längtar efter denna spännande dryckesupplevelse.

Så boka in den 6-7 oktober i din kalender och förbered dig på att dyka in i en värld av smaker och kunskap på Öl & Spritmässan Stockholm. Det är ett evenemang som du inte vill missa!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu