Prag med diverse problem

av | feb 3, 2014 | 0 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

P1

Efter att nu varit i Prag i 4 dygn och provat massor av öl och varit bra ställen, så avslutades resan på ett inte alltför trevligt sätt. När jag gick genom säkerhetskontrollen på flygplasen lyckades personalen att kvadda min mobil. De lyfte upp påsen med vätskor, där bland annat min deo låg. Tittade på den och slängde tillbaka den i tråget där min mobil låg. Skärmen kvaddades med påföljden att jag inte kommer åt foton och de inspelningar jag gjort på ölprovningarna. Jag talat nämligen alltid in det jag tycker och tänker med hjälp av en app i min mobil för att snabbt och effektivt få med allt. Normalt när jag är i sverige synkas allt till molnet men jag hade roaming avstängt i utlandet för att spara pengar och…..
En och en halv timme och tre stycken A4 på teckiska med rapport om trasig mobil etc etc etc kom jag vidare. Det mest skrämmande är att jag inte fanns på övervakningsfilmen som de kollade omgående. Jag menar vad är det då för mening att ha övervakning med film på en flygplats om man inte finns där, eller är jag osynlige mannen ?

Mobilen ska nu på reparation och de hoppas att de ’inte behöver ta bort allt installerat’ på den. Det gör jag också. Oavsett så kommer det dessvärre att dröja ett tag innan mina upplevelser från Prag kommer att komma här. Förhoppningsvis kommer det med tycken om de olika ölen om inte så kommer det rapport om vad jag provat och allmänt vad jag tyckte om de olika ställena och ölen där.

Håll ut !

/Jonas H

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu