OT-Logga

OT – 30 år i ölets tjänst

by | maj 24, 2023 | 0 comments

Cuvee des trolls

Ett av de ikoniska ölställena i Stockholm är Sedan 30 år tillbaka Oliver Twist på Repslagargatan 6.  De har denna vecka sitt 30 års jubileum med trevliga besök och överraskningar i baren varje dag.

Vi citerar dem själva från Instagram : 
Arlo från #skabrewing är här hela veckan! Doug Odell från #odellbrewing är på plats MÅNDAG-TISDAG. På ONSDAG kommer gänget från #nynäshamnångbryggeri , #elsebubandthedevils spelar live, DJ Dake rattar musiken (dom spelar Onsdag till Lördag! ) TORSDAG har vi #oppigårdsbryggeri #jämtlandsbryggeri #gamlaenskedebryggeri in da house och FREDAG samt LÖRDAG kör vi Silent Disco Sweden också! Och öl…..36 olika unika specialare på fat/burk/flaska plus en och annan överraskning, plus vårt övriga roterande sortiment!

Har ni möjlighet så gå dit och drick någon av de specialare som finns där eller en ny version av klassiska HELL. Ta en för mig också för jag dessvärre inte möjligheten att ta mig loss och ta mig till Stockholm på grund av det där som kallas profant arbete 🙁

Bifogar några av deras senaste inlägg på Instagram också här så ni kan se lite vad som är på gång där

STORT GRATTIS OT & Jugge
/Jonas H

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Jag har tidigare suttit i Stallhagens styrelse ett antal år men numera dricker jag mest öl, åker som öldomare i Europa när det inte är Corona, och bloggar så mycket jag hinner.

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu