Ny jästbloggare på pilsner.nu – Matilda Andrén

av | feb 9, 2023 | 0 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

Vi har en ny jästbloggare hos oss på pilsner.nu ett tag framåt. Hon heter Matilda Andrén och hon finns i vanliga fall på Instagram under namnet  Snickarjuice. 
Vi hälsar henne varmt välkommen med sina egna ord om sig själv 

/Jonas H

Om mig

Matilda Andrén, hallänning som på senare år flyttat upp till Stockholm för jobb. Hittade mitt ölintresse i takt med att jag gick från studiebidrag till lön och APK inte längre stod i fokus. Det var som en helt ny värld öppnade sig och att hitta den perfekta DIPA:n, den mest nyskapande Stouten eller den mest svalkande Pilsnern började. För att inte glömma bort vad jag dricker lägger jag upp lite bilder på Instagram under namnet Snickarjuice, ett ganska okänt men ack så bra smeknamn för livets dryck, öl.

OM oss

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Jag har tidigare suttit i Stallhagens styrelse ett antal år men numera dricker jag mest öl, åker som öldomare i Europa när det inte är Corona, och bloggar så mycket jag hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu