Måttlig måndag – Wisby lager, alkoholfri

av | jun 28, 2021 | 0 Kommentarer

TT-Banner
saison 1858

Under kommande måndagar kommer jag att släppa en recension av en alkoholfri öl som går att köpa på Systembolaget. Jag gick till mitt lokala systembolag och köpte alla alkoholfria ölsorter som fanns. Det blev 24 flaskor och burkar som ska provas under kommande veckor. Följ med mig på min resa när jag upptäcker oupptäckta diamanter och eventuella fallgropar bland det alkoholfria sortimentet. För en mjukstart på veckan, följ Måttlig måndag-serien.

 

Mina omdömen

Lervig No Worries

Stil: Alkoholfri, India Pale Lager
Öl: Wisby Lager, Alkoholfri, Produktnummer: Nr 19022, Flaska 330 ml, Alkoholhalt 0,5 %, 15:5
Tillverkad: I Sverige
Beskrivning från Systembolaget: Maltig smak med inslag av sirapslimpa, aprikos, knäck och apelsin.

Färg: Bärnsten
Doft:Karamell, rågbröd, örter
Smak:Karamell, örter, rågbröd, bränt
Omdöme: Mycket god, välsmakande, elegant, len
Betyg: 6

saison 1858

OM oss

Skrivet av Mauro

Vad är öl för mig ? ÖL för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands Nation i Uppsala.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu