Tjeckisk öl

Jag vill åka till Tjeckien – NU

av | sep 23, 2021 | 0 Kommentarer

Som ni säkert vet är det en Tjeckisk ölfestival i Stockholm 4-7 Oktober som #VisitCzechRepublic håller i. Det innebär att vi får en massa materiel om det och jag kan inte undanhålla er denna film om Tjeckien som gör att jag känner att jag bara vill dit NU. Ska till Stockholm i alla fall och äta lite tjeckisk mat och prova de tjeckiska bryggerierna som kommer.

 

Om ni tittar riktigt nog på filmen så ser ni i bilderna från Pilser Urquels källare hur Pilsner Urguells legendariske bryggmästare Václav Berka tappar upp en PU. Har haft riktigt trevliga samtal med honom om Svensk och Tjeckisk ishockey, även på klubblagsnivå 😉

Vad säger ni ? Ska vi samåka till Tjeckien på en ölresa ??

/Jonas H

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Jag har tidigare suttit i Stallhagens styrelse ett antal år men numera dricker jag mest öl, åker som öldomare i Europa när det inte är Corona, och bloggar så mycket jag hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu