fbpx

Höstmarknad med Melleruds på Fotografiska 21-22 Oktober

av | okt 13, 2017 | 0 Kommentarer

Den 21-22 Oktober kommer det att hållas en Höstmarknad på Fotografiska i Stockholm. Det är en minimässa med mat och dryck där det är ett antal utställare bland annat Fotografiska och Paul SvenssonMellerudsFondberg, Vinovativa och BramleysMartin & Servera och Sorunda med underleverantörer, Mackmyra samt till sist Palla.

Eentrébiljetten ger dig tillgång till Höstmarknaden. Sedan köper man polletter som ger dig möjligheten att prova på alla höstens smaker.
Vid provsmakning av alkohol gäller 18-årsgräns. Öppettider: Lördag och söndag 11.00-17.00.

Mer info : Fotografiska

 

 

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

[instashow id="4"]
Pilsner.nu