Expostories ordnar Beer & Whisky Festival on Tour 2022

av | jun 22, 2021 | 0 Kommentarer

abbaye-annons-2022

Fick info nyligen om att Infostories med Fredrik Annell-Berger lanserar ett nytt koncept med en festival som åker runt i valda delar av Sverige nästa sommar. Så här ser deras pressrelease ut: 
——————————————

Nu lanserar Expo Stories Beer & Whisky Festival On Tour, en turnerande öl och whisky mässa som kommer till 15 svenska städer sommaren 2022. 

Beer and Whisky Festival On Tour är en avknoppning av de stora festivalerna Expo Stories idag arrangerar i Sundsvall, Uppsala, Borås och Sandviken med start i Sundsvall i november 2021. Varje stopp på turnén kommer ha mellan tio och femton utställare med stort fokus på lokala bryggerier och producenter. Mässan kommer ha ett brett utbud som ger besökarna chansen att öppna upp ögonen för fler producenter och upptäcka nya smaker. 

Det kommer utöver dryck även erbjudas väl utvalda charkuterier och liknande på plats för att förhöja smakerna och skapa en upplevelse som gästerna onekligen kommer att minnas. Tanken är att mässorna ska ge besökarna en chans att verkligen ”trigga igång sina smaklökar”, säger VD Fredrik Annell-Berger. 

Det är unikt att ha mässor på sommaren, något som Fredrik tycker det finns en klar brist på. 

Fredrik berättar hur han ser fram emot att ge folk ytterligare något spännande att göra under semestern. Beer & Whisky Festival On Tour kommer till platser som idag kanske inte har någon etablerad dryckesmässa. ”Vi vill möta mässbesökare där de bor, därför väljer vi att söka oss utanför storstäderna” säger Kim Dahlberg, projektledare för turnén. 

Unikt för Expo Stories mässor är betallösningen ExpoPay där besökaren får ett armband att betala med och kan styra sina köp via en app. Mjukvaran är helt unik och kommer vara med på hela turnén som betalningsmetod. Den kommer både göra det enklare och smidigare för utställare samt besökare.  

”Jag har arrangerat mässor i både Sverige och Finland under många år och har alltid förvånats över hur manuella mässor är vad det gäller besöksupplevelse, betalningsflöden och kunduppföljning. Det vill vi förändra i grunden genom vår digitala plattform. Genom att knyta ihop alla kundflöden under en och samma lösning är vi övertygade om att vi kommer modernisera hela mässupplevelsen och skapa gynnsamma fördelar både för utställare och besökare”, fortsätter Fredrik. 

Beer & Whisky Festival On Tour har fri entré och kommer till följande städer sommaren 2022: 

15 Juni – Söderköping
18 Juni – Arvika
29 Juni – Norrtälje
2 Juli – Nynäshamn
6 Juli – Falun
9 Juli – Motala
13 Juli – Alingsås
20 Juli – Båstad
23 Juli – Lysekil
3 Augusti – Katrineholm
13 Augusti – Ystad
17 Augusti – Karlskoga
20 Augusti – Västervik
24 Augusti – Hässleholm
27 Augusti – Lund 

Mer om Beer & Whisky Festival :
https://www.beerwhiskyfestival.se/ 

Mer om Expo Stories:
https://www.expostories.se/ 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Jag har tidigare suttit i Stallhagens styrelse ett antal år men numera dricker jag mest öl, åker som öldomare i Europa när det inte är Corona, och bloggar så mycket jag hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Vi har upptäckt en annonsblockerare

Vi ser att du har en annonsblockerare installerad. Var snäll att avaktivera den på vår sida

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu