Eskilstuna Ölkultur nominerat till Svenska Designpriset!

by | sep 14, 2021 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Eskilstuna Ölkultur har nominerats till Svenska Designpriset i kategorin Bästa Identitet/ Förpackning tillsammans med design- och Art Director Mattias Brodén.

Designpriset 

Svenska Designpriset är en prestigefull tävling i identitet, visuell kommunikation & design, öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning & kommunikation. Vars målsättning är att främja och utveckla svensk design. Juryn består av en rad framstående erfarna experter inom branschen.
 

Processen

Det var tidigt i år, med en delvis ny styrelse, ny ordförande och nya ägare som ledningen beslutade att satsa på att uppdatera Eskilstuna Ölkulturs visuella identitet. Mattias Brodén ådrog sig uppdraget tillsammans med projektledaren Patrik Svensk. Tillsammans med arbetsgruppen, bestående av ordförande Cecilia Giertta, Head Brewer Robin Andersson och VD Arto Ukura, tog man fram förslaget som sen godkändes av styrelsen.

Industriell historia

Resultatet syns idag på alla flaskor och burkar som kommer från Eskilstuna Ölkultur, men också på merchandise och i bryggeripuben, bland annat.

– En viktig ingrediens under arbetets gång har varit att hylla den industriella historien på bryggeriets- & bryggeripubens geografiska plats, Faktoriholmen i hjärtat av Eskilstuna. Ta vara på de arkitektoniska detaljerna från bryggeriets byggnad och lyfta lokala,
kulturella personligheter, miljöer på produkt. Ett av få bryggerier i Sverige med en egen genuin brewpub. Helt enkelt Ölkultur på riktigt, säger Mattias Brodén.

Rösta 

Svenska Designpriset är öppet för omröstning under en vecka, med start den 13 september. 14 oktober kungörs resultatet av juryn, priset baseras till hälften av juryns röster och till hälften av svenska folkets röster.

Hur du röstar

RÖSTA PÅ ÖLKULTUR🍻:
https://designpriset.se/rostning 
1. klicka på kategori IDENTITET FÖRPACKNING-DRYCK
2. scrolla ner till ÖLKULTUR och klicka på RÖSTA 😘
3. scrolla nederst på sidan och fyll i din E-mail och klicka RÖSTA
4. Du har nu fått ett E-mail (VERIFIERA) klicka på länken: Klicka här
Röstningen i vår kategori startar måndagen den 13 september och är öppen i en vecka.

Eskilstuna Ölkultur

Eskilstuna Ölkultur är ett av Sveriges äldsta oberoende hantverksbryggerier och startade redan år 2006. Bryggeriet håller till i Eskilstunas historiska industrikvarter, och utbudet av drycker spänner över allt från lager till porter. Head Brewer är Robin Andersson.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu