Header MC

Easy Rider

by | jan 30, 2017 | 0 comments

Easy Rider Bulldog

I helgen var det MC-mässa här i Stockholm och jag var där med några vänner från min MC-klubb. Mitt mål var att provsitta ett antal motorcyklar för att veta vilka jag ska provköra för att sen kunna köpa en ny så småningom.

Jag har aldrig tänkt att jag skulle skaffa en Suzuki Intruder M1800R, men stilen med högre styre och lägre sittställning är kanske inte så tokig och hojen är himla fin! Mer vettigt för det jag vill kunna använda min motorcykel till är snarare en Triumph Explorer av senare modell som klarar långkörningar ner på kontinenten. Vi får se vad det blir. Mässan fick mig i alla fall att börja tänka mer på den kommande MC-säsongen och allt åkande jag planerar för.

Ett skinnställ mitt i sommaren är varmt och vad är godare än att ta en kall öl en varm dag? Som MC-förare eller förare överhuvudtaget är det inte alltid en helt enkel ekvation att få ihop. Typiskt dumt i alla fall att dricka och köra. Så för att dra mitt strå till stacken så kommer jag att prova ett antal alkoholfria öl nu under en period och recensera. Senaste åren har det kommit mycket bra alkoholfritt och utbudet är verkligen intressant!

MC-mässa

Suzuki Intruder M1800R
Easy Rider Bulldog
Triumph Explorer

Easy Rider

Först ut blev passande nog Gotlands Bryggeris Easy Rider, en alkoholfri (0,4%) IPA.
Jag brukar inte vara någon stor IPA-drickare, men den här är god!

 

Färgen är disigt gyllengul. Den fick en fin skumkrona när jag hällde upp som tyvärr har lagt sig på bilden.
Doften är frisk med tydlig humle och inslag av grönt gräs och tropisk frukt. När jag sen smakar på den är anslaget syrligt. Givetvis smakar den malt och humle, det är ju en IPA, men det finns också toner av honung, ljung och citrusskal. Beskan är fin och inte för påträngande, men det drar ändå till på sidan av tungan utan att sätta sig långt ner i svalget.

Sammantaget är det en snygg öl som känns fräsch och som jag knappt kan ana är alkoholfri när jag dricker den. Den här dricker jag gärna mer av!

 

Bildmaterial: www.suzukicycles.com samt privat

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Ulrika

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu