Ibland blir det recept här på bloggen som inte innehåller öl utan som fungerar bra att äta till öl . Det här på coleslaw här är ett sådant exempel. Jag har gjort den här under ett tag på lite olika vis men fastnat för det här receptet som är busenkelt och riktigt gott. Den fungerar ypperligt till grillad mat på längden och tvären, samt faktiskt riktigt bra till kokt fisk med nypotatis också.
1 kg spetskål ( 1 huvud brukar ligga på mellan 800-1100 gram)
5 dl gräddfil
2 matskedar mjölk
2-3 matskedar mango chutney (gärna med currysmak)
Skiva spetskålen så tunt som möjligt
Rör ihop gräddfil, mjölk och chutney och vänd ner i kålen
Låt det sedan stå i minst 2-3 timmar och rör om det var 30 minut
Thats it !
Enkelt och garanterat gott. Släng på lite kött på grillen och rör ihop slawen och njut för det är sista gången denna vecka det är tisdag idag, och den kommer aldrig tillbaka
Öl till då ?? Ja jag tycker ni ska ta en av era favoritöl till, oavsett sort !
0 kommentarer