Coleslaw a la Pilsner.nu

av | jul 1, 2014 | 0 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

Ibland blir det recept här på bloggen som inte innehåller öl utan som fungerar bra att äta till öl . Det här på coleslaw här är ett sådant exempel. Jag har gjort den här under ett tag på lite olika vis men fastnat för det här receptet som är busenkelt och riktigt gott. Den fungerar ypperligt till grillad mat på längden och tvären, samt faktiskt riktigt bra till kokt fisk med nypotatis också.

Coleslaw a la Pilsner.nu

1 kg spetskål ( 1 huvud brukar ligga på mellan 800-1100 gram)
5 dl gräddfil
2 matskedar mjölk
2-3 matskedar mango chutney (gärna med currysmak)

 

Skiva spetskålen så tunt som möjligt
Rör ihop gräddfil, mjölk och chutney och vänd ner i kålen

Låt det sedan stå i minst 2-3 timmar och rör om det var 30 minut

Coleslaw a la Pilsner.nu

Thats it !
Enkelt och garanterat gott. Släng på lite kött på grillen och rör ihop slawen och njut för det är sista gången denna vecka det är tisdag idag, och den kommer aldrig tillbaka

Öl till då ?? Ja jag tycker ni ska ta en av era favoritöl till, oavsett sort !

 

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu