Coleslaw a la Pilsner.nu

by | jul 1, 2014 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA

Ibland blir det recept här på bloggen som inte innehåller öl utan som fungerar bra att äta till öl . Det här på coleslaw här är ett sådant exempel. Jag har gjort den här under ett tag på lite olika vis men fastnat för det här receptet som är busenkelt och riktigt gott. Den fungerar ypperligt till grillad mat på längden och tvären, samt faktiskt riktigt bra till kokt fisk med nypotatis också.

Coleslaw a la Pilsner.nu

1 kg spetskål ( 1 huvud brukar ligga på mellan 800-1100 gram)
5 dl gräddfil
2 matskedar mjölk
2-3 matskedar mango chutney (gärna med currysmak)

 

Skiva spetskålen så tunt som möjligt
Rör ihop gräddfil, mjölk och chutney och vänd ner i kålen

Låt det sedan stå i minst 2-3 timmar och rör om det var 30 minut

Coleslaw a la Pilsner.nu

Thats it !
Enkelt och garanterat gott. Släng på lite kött på grillen och rör ihop slawen och njut för det är sista gången denna vecka det är tisdag idag, och den kommer aldrig tillbaka

Öl till då ?? Ja jag tycker ni ska ta en av era favoritöl till, oavsett sort !

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu