Brussel Beer Challenge 2019

Brussels Beer Challenge firar 10 år

by | jun 2, 2021 | 0 comments

Cuvee des trolls

Jag var nere och dömde på Brussels Ber Challenge för två år sedan och i år så firas det 10 år som tävling. Vi var ju då i Mons men i år så återvänder tävlingen till Bryssel igen och den hålls den 29 oktober – 1 November. Man återvänder alltså till den ursprungliga brottsplatsen för detta jubileum. Vet inte ännu om det kommer att vara öppet för internationella domare eller som förra året då det bara var några från Belgien som dömde där på grund av Coronan. Oavsett så är det en riktigt bra tävling kan jag säga och det är några från Sverige som deltagit där men jag tycker att med den kvaliteten som viss svensk öl håller så borde fler skicka in bidrag där. 

Ni bryggerier som läser detta, anmäl er. Ni som inte har bryggerier tipsa era kompisar/vänner/bekanta/bryggerier som ni tycker skulle vara med där i tävlingen.  Tycker det är dags för svenska produkter att visa sig i Europa och världen och dett aär en bra start för en kommande export kanske till andra länder, eftersom den här tävlingen klassas som viktig i Belgien och många andra länder.

Klicka nu på bilden och registrera lite öl

/Jonas H

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Jag har tidigare suttit i Stallhagens styrelse ett antal år men numera dricker jag mest öl, åker som öldomare i Europa när det inte är Corona, och bloggar så mycket jag hinner.

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu