Brussel Beer Challenge 2019

Brussels Beer Challenge 2022

by | jun 28, 2022 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Idag startar möjligheten att anmäla sig till Brussels Beer Challenge 2022 . Tänkte lägga en blänkare om det här också att ni kanske kan sprida till bryggerier att anmäla sig om de vill. Förra åtet fick ju bland annat Vreta Kloster Bryggeri en fin medalj i en tung klass på tävlingen Double IPA, och visade att vi kan göra bra öl här i Sverige också. Det är därför jag vill att svenska bryggerier ska vara med i tävlingar så att folk utomlands får upp ögonen ännu mer för svensk öl !

Ska jag döma i år då ? Ingen aning faktiskt. Vet inte ens om inbjudningarna gått ut till domare, men oavsett om jag kommer dit eller inte hoppas jag att någon annan svensk också får döma där. Varför ? Jo för att  visa att vi är bra på det också i Sverige 😉

/Jonas H

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Jag har tidigare suttit i Stallhagens styrelse ett antal år men numera dricker jag mest öl, åker som öldomare i Europa när det inte är Corona, och bloggar så mycket jag hinner.

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu