Brittisk och irländsk ölvecka: en smakresa med Pilsner.nu

by | apr 15, 2024 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Dags för brittisk och irländsk ölvecka på Pilsner.nu!

Vänner av goda smaker och kulturella upptäckter, nu är det dags att spänna fast säkerhetsbältet för en spännande resa genom öltraditionerna från Storbritannien och Irland! Mellan den 22-28 april bjuder Pilsner.nu in er till den brittiska och irländska ölveckan, en händelse som kommer att föra er på en digital rundtur genom de mest välsmakande och traditionella ölen från dessa två fascinerande länder.

Stouts och bitters

Under denna vecka kommer Pilsner.nu att ta er med på en resa genom de robusta och fylliga stouts och porters från Irland, till de klassiska bitters och ales från Storbritannien. Men det stannar inte där – vi kommer även att utforska svenska bryggeriers tolkningar av de brittiska ölstilarna, vilket ger en extra dimension till vår smakresa. Vår blogg kommer att vara fylld med spännande reportage, artiklar och exklusiva intervjuer som ger er en djupare inblick i ölkulturen från dessa regioner. 

Liveprovning 24 april kl 19.00

Men vi stannar inte vid att bara presentera er för dessa fantastiska öl. Vi vill också ge er möjligheten att prova dem själva och lära er mer om deras unika smaker och traditioner. Därför bjuder vi in er till en digital ölprovning den 24e april kl 19.00, där ni får möjlighet att följa med Jonas och Mauro från Pilsner.nu när de guidar er genom några av de bästa ölen från Brittiska öar. Ni behöver inte köpa alla öl för att delta, men det skulle vara extra kul om ni kan prova åtminstone någon av dem.

Länk till provningen

Den digitala ölprovningen kommer att sändas live på både YouTube och Facebook, så se till att markera den 24e april i era kalendrar och förbered er för en kväll fylld med spännande smaker och lärorika upplevelser.

Cheers

Så slå er ner, öppna era sinnen och låt er förtrollas av den brittiska och irländska ölvärldens mångfald och traditioner tillsammans med Pilsner.nu. Vi ser verkligen fram emot att dela denna fantastiska resa med er och hoppas att ni kommer att njuta av varje ögonblick av det!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu