Bernard mixpack

by | sep 24, 2015 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Såg att Bernard Mixpack kommit på mitt lokala bolag så jag tänkte prova mig igenom boxen och se hur Jonas H’s fyror håller.

2015-09-21 16.03.35

Först ut är Amber Lager, med vört och rostad malt i doften. Smaken munfyllande, trevliga rostade toner som inte tar över, en lätt beska ligger kvar. Aningen för vörtsöt för att vara riktigt bra, men jo, en 4:a är den värd.

Dark Lager, doften svagt syrlig, lätta humletoner och inslag av grönsaker.  Svagt syrlig, rätt lätt munkänsla, svag dröjande beska och lätt rostad ton. Lättdrucken och god. Stark 4:a.

Böhmisk Lager, härlig gräsig humledoft, maltig mun och lättdrucken, tydlig men inte stark beska. Mycket bra lager. Stark 4:a

Celebration Lager, ännu trevligare humledoft med inslag av malt och möjligen honung, men tunnare munkänsla än den föregående. Klart godkänt, ändå, så en svag 4:a.

Det var som f-n, de där fyrorna var nog rätt. Boxen är en trevlig samplebox av olika lager, ingenting som man smäller av fyrverkerier för, men en bra representant för bryggeriet. Prisvärd, 90 kronor för 2 liter öl får nog anses som helt acceptabelt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Flygare Jonas

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse vi hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast jag är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än jag orkar prova, så intresset lär bestå

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu