Tre öl till helgen V5

av | feb 5, 2021 | 0 Kommentarer

Tre öl till helgen! 

Pilsner.nu tipsar om tre favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Är du en nyfiken person som ofta frågar vad en bekant eller vän har i sin karaktäristiska påse från Systembolaget?

Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgens bravader. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa.

Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit?
Vi ger tre tips på vad vi ska handla till helgen.

Bruksviken Bocköl

Mauro: 
Öl:  Nynäshamns Ångbryggeri, Bruksviken Bocköl, Nr 11658, Flaska 500 ml, Alkoholhalt 6,7 %, 36:- (tillfälligt sortiment)

Varför finns den i din kasse?
Nynäshamn är ett favoritbryggeri och deras öl brukar hålla otroligt hög nivå. Jag gillar verkligen stilen dubbelbock och jag har otroligt höga förväntningar på den här. Hur kan man säga nej till en bra dubbelbock när det är kallt utomhus?

Stigbergets, Bird In Hand DIPA

Jonas F: 
Öl: Stigbergets, Bird In Hand DIPA, Nr 33419, Burk 440 ml, Alkoholhalt 8 %, 47:90

Varför finns den i din kasse?
Tror inte jag provat denna tidigare, bara det är en bra anledning att ha den i kassen…

Fruh Kölsh

Jonas H :
öl : Früh Kölsch Nr 1430 4,8 %

Varför finns den i din kasse?
Det är alltid gott med en Kölsch och Früh Kölsch är en riktigt bra också. Fungerar riktigt bra till mat tycker jag och att dricka som den är. Lätta malttoner med snygga lätta citrusinslag. Mums som Mauro brukar säga

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

Veckans helgkasse vecka 8

Veckans helgkasse vecka 8

Pilsner.nu tipsar om tre favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Är du en nyfiken person som ofta...

Pilsner.nu