Pärlor ut beställningssortimentet – Hanscraft Mixpack

by | sep 29, 2021 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Pilsner.nu vill tipsa om öl som finns på beställningssortimentet som vi tycker är värda att köpas. Har du aldrig beställt öl från Systembolaget så tycker vi att det är dags att prova nu. I vår serie ”Pärlor från beställningssortimentet” tipsar vi om öl som vi älskar och hoppas att du vill testa. 

Tänk på att drycker som säljer en viss mängd kan kvalificera sig till det fasta sortimentet. Så finns det någon öl som ordervara eller i beställningssortimentet och den säljer tillräckligt bra så kan du se den i din butik tillslut. 

Här finns en guide om hur du beställer till butik

Dugges-Ka-pow

Hanscraft Mixpack

Tillverkad i Tyskland
Produktnummer: Nr 51700Nr 51700
12 fl à 330 ml 330 ml
Alkoholhalt 5,5 %
Ordervara, längre leveranstid
478:80

Lådan innehåller: Hanscraft, Bayerisch Nizza, 5.0 % vol, 3x330ml, Hanscraft, Backbone Splitter, 6.6% vol, 3x330ml, Hanscraft, Single Hop, 4.9% vol, 3x330ml & Hanscraft, Helles, 5.6% vol, 3x330ml

Länk till Systembolaget

Varför tipsar du om den? Ett fantastisk bryggeri som gör riktigt bra modern tysk öl. Älskar deras mixpack. En bra blandning för den som gillar välgjord modern öl. 

Om Hanscraft 

I Tyskland kryllar det av klassiska bryggerier som har många hundra år på nacken där det i enlighet med dom tyska renhetslagarna enbart bryggs traditionella tyska öl. Under senare år har det börjat dyka upp fler moderna bryggerier som vill experimentera bredare och som brygger andra stilar som till exempel IPA, Kellerpils och imperial stout.

Hanscraft & Co från Niedernberg, 4 mil sydost från Frankfurt, är just ett sådant bryggeri som startade 2012. Deras importör Dryckesboden har lyckats få ölen till Sverige. 

“Ölets kvalité är inte en slump”, menar Christian Hans. “Många faktorer spelar in. Vi tror att det är detta som gör vår öl till något speciellt”. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu