Norrlans Guld Ljus 4,7 %

by | maj 12, 2010 | 1 comment

Ja då sitter man här och kliar sig i håret igen då. Det lilla man har kvar. Alltså jag funderar på hur jag skall uttrycka mig för att det ska bli rätt här. Med rätt menar jag att ni alla ska förstå vad jag menar. Läs allt i inlägget innan ni sågar åt något håll.

När man öppnar den här flaskan så sprider sig omedelbart en doft av gammal urin och toalettbås i rummet. Dessutom en stickande unken lukt av gammal fuktig källare. Skummer är fint småbubbligt men något kort och ligger på toppen av en ljus gulorange öl. Doften när man doftar närmare på den är kraftig av urinoar, lite sötsur sås och lite drag av fläder. Smaken domineras av den doft som det brukar vara i ett gammalt uthus. Man har även lite alkoholsmak trots den låga alkoholhalten samt en beska med mycket metalliska toner i.

Ölen är trots detta mycket balanserad och man kan i istort sätt dricka den som vatten eftersom den ger ingen som helt ölupplevelse, utom eventuellt ett visst yrslighet vid intagande av allt för många. 

Trots detta måste jag säga att detta är den bästa Norrlands Guld produkten jag provat. Den är snyggare och bättre gjord, trots att jag är något negativ i mitt omdöme. Detta kommer att bli en storsäljare varma sommardagar i sommar, och jag uppmanar alla Norrlands Guld-drickare att köpa denna i stället för den vanliga.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

1 Comment

  1. Gyllenbock

    Låter väl inget vidare men kanske att den ändå skall provas, kanske.

    Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu