Meantime Wheat

by | sep 22, 2010 | 0 comments

Meantime Brewery startades 1999 och har precis flyttat till nya lokaler i London. Lite bilder från flytten finns här. Jag fick för ett tag sedan några flaskor Meantime Wheat från några goda vänner och kom på att jag glömt skriva om den här. Öppnade en flaska i förrgår kväll och här kommer vad jag tyckte.

När man öppnar den snygga flaskan och häller upp i sitt glas reagera jag på att det inte sprider sig någon trevlig doft som det brukar göra. Och när jag häller upp den i glaset är den mörkt gulfärgad och grumlig ed ett fint fast skum på toppen. Denna ofiltrerade veteöl på 5,0 procent har en mycket liten doft av vete och knappast någon doft som är dominant över huvud taget. Det finns svaga aningar av lite sötma, lite citrus och sedan är det inget mer. När jag sedan tar en klunk känner man att den har en hög viskositet och en fet kropp dock men en lätt unken smak med en del smörighet i som avslutas med en metallisk klang.

, jag har provat en del produkter från Meantime som varit trevliga och roliga, men den här veteölen kändes dessvärre smaklös och trist och lämnade mig i tomhet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu