fbpx

Hotell Het Anker

av | okt 8, 2019 | Smått och Gott | 0 Kommentarer

Hotell Het Anker

av | okt 8, 2019 | Smått och Gott

Jag ska ju åka nertill Belgien och vara med som domare i Bryssel Beer Challenge 2019 och har i samband med det tagit några dagar extra för att hinna göra lite andra saker också. En av de saker jag tänkte göra är att tillbringa en natt på Hotell Het Anker i Mechelen.

Jag hade helt missat att de har öppnat Belgiens första öl-hotell som de kallar det. De har en massa olika paket som innehåller olika besök på bryggeriet och destilleriet, cykelutflykter och annat men jag har bara tänkt bo där, äta där, dricka deras öl och ta en bryggerivisning. Eller bara och bara, det räcker nog till med tanke på hur deras vendingmaskin ser ut 😉

Jag återkommer självklart efter besöket och berättar hur det var. Är det någon av er som läser detta som bott där ?

/Jonas H

 

© Het Anker nv

Liknande inlägg

Pilsner.nu