Helgkasse V20

by | maj 20, 2021 | 0 comments

Pilsner.nu tipsar om tre favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Är du en nyfiken person som ofta frågar vad en bekant eller vän har i sin karaktäristiska påse från Systembolaget? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgens bravader. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger tre tips på vad vi ska handla till helgen.

Boot Print
Mauro:

Öl:Hop Notch, Boot Print, Nr 92637, Burk 440 ml, Alkoholhalt 6,5 %,42:90

Varför finns den i din kasse? Förra årets boot print var magiskt bra och jag köpte några kassar. Jag kunde verkligen inte lessna på den utan det blev en sommarfavorit. Har otroligt höga förväntningar i år men jag är säker på den håller världsklass!

Jonas H:

Öl: Fuller’s, London Pride, Nr 1642, Flaska 330 ml, Alkoholhalt 4,7 %

Varför finns den i din kasse? Nu när den äntligen kommit in på lager igen ska jag förgylla min helg med en klassiker som fungerar året runt

Jonas F :

Öl: Collective Arts,Radio The Mothership Imperial IPA, Nr 1238, Burk 355 ml, Alkoholhalt 8,5%, 29:90

Varför finns den i din kasse? Hämtade precis ut min helgkasse, och det blir en gammal goding. Tänker prova den mot collaben de gjorde med Poppels, ”Escape the Mothership” som jag redan har hemma.

Mauro:

Öl: BOON Geuze, Black Label nr 5, Nr 11579, Flaska 750 ml, Alkoholhalt 7 %, 99:-

Varför finns den i din kasse? Boon Gueze black label no 5 skulle jag vilja testa, mest för att jag saknar Belgien och för att Jonas H har höjt den till skyarna om jag minns rätt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu