Helgkasse – bästa ölen på stranden?

by | jun 9, 2022 | 0 comments

Pilsner.nu tipsar om fyra favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgen. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Delririum-Keg

Mauro:

Dugges Stillwater Artisanal, Mango Mango Mango

 

Tillverkad i Sverige, Västra Götalands län, Härryda kommun, Flaska 330 ml, 4,5 %, Nr 31828, 33:-

Mycket fruktig, syrlig smak med tydlig karaktär av mango, inslag av grapefrukt, jasminblommor, kex och citron. Serveras vid 6-8°C som aperitif eller som sällskapsdryck.

Varför finns den i din kasse? 

På stranden så vill jag ha något lättdrucket. En halvsvag öl som gärna går att dricka snabbt. Så antingen så vill jag ha en pilsner med medelbeska alternativt en suröl som är fruktig. Den här veckan så tipsar jag om min favorit bland surölen. En riktigt läcker mangoöl som är superfräsch

Tipopils

Jonas H

Stigbergets, Session IPA

 

Tillverkad i Sverige, Västra Götalands län, Göteborgs stad, Burk 440 ml, 3,6 %, Nr 35479, 29:90

Humlearomatisk smak med inslag av tropisk frukt, färska örter, krusbär och citrusskal. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, till vegetariska rätter, eller till rätter av fisk och ljust kött.

Länk

Varför finns den i din kasse?

Jag vill ha en uppfriskande lättdrucket öl på stranden men ändå som har karaktär. Då passar denna perfekt tycker jag. Bra kropp och smak och man kan dricka många av den

Staropramen

Ulrik

Timmermans, Kriek Lambicus

 

Tillverkad i Belgien, Flaska 250 ml, 4 %, Nr 1685, 22:90

Fruktig, något syrlig smak med sötma och tydlig karaktär av körsbär, inslag av bittermandel. Serveras vid 6-8°C som sällskapsdryck eller till inte alltför söta desserter av choklad och nötter.

Länk

Varför finns den i din kasse?
Rent kriminalhistoriskt så får man ju inte inmundiga alkoholhaltiga drycker på allmän plats hur som helst. Men om man bortser från det så vore det väldigt trevligt med något läskande, något fruktigt….t ex en Timmermans kriek. Är dom små får man dessutom ta två – det är sedan gammalt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu