Dalarado Year One Tripel with chanterelles

av | jun 11, 2014 | 0 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

Dalarado Brewery, Year One Belgian Triple with chanterelles, 8.4%, 500 ml.

year_one_800x600

Kort skum, gyllengul i färgen, doft av malt med en lätt spritighet och något annat som jag associerar till smågodis. Smak mycket kort med låg beska och en lätt eftersläng av bröd och godis. Lättdrucken. Jag kan ju säga att det var lite ”face your fears” inför att öppna den här ölen men nu när jag sitter med den konstaterar jag att den var helt okej och jag kommer på mig med att tycka att den gott hade kunnat sticka ut lite mer. Det finns en lätt och inte helt obehagligt ton i doft och smak som jag med lite god vilja kan associera till kantarell, kanske.

Jag ger den en  t4

OM oss

Skrivet av Jonas F

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse vi hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast jag är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än jag orkar prova, så intresset lär bestå

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu