Dalarado Year One Tripel with chanterelles

av | jun 11, 2014 | Smått och Gott | 0 Kommentarer

Dalarado Year One Tripel with chanterelles

av | jun 11, 2014 | Smått och Gott

Dalarado Brewery, Year One Belgian Triple with chanterelles, 8.4%, 500 ml.

year_one_800x600

Kort skum, gyllengul i färgen, doft av malt med en lätt spritighet och något annat som jag associerar till smågodis. Smak mycket kort med låg beska och en lätt eftersläng av bröd och godis. Lättdrucken. Jag kan ju säga att det var lite “face your fears” inför att öppna den här ölen men nu när jag sitter med den konstaterar jag att den var helt okej och jag kommer på mig med att tycka att den gott hade kunnat sticka ut lite mer. Det finns en lätt och inte helt obehagligt ton i doft och smak som jag med lite god vilja kan associera till kantarell, kanske.

Jag ger den en  t4

Pilsner.nu