fbpx

Bruges Beer Festival 2017

av | dec 14, 2016 | 0 Kommentarer

Så är det då dags igen att boka biljetter för att åka på ölfestivalen i Brugge igen. Den går av stapeln den 2-5 Februari 2017 och är i år flyttad till stora torgen, eftersom de lokaler de har varit i de senaste åren har rivits. Festivalen blir uppdelad i två delar, en som kommer att vara i ett stort tält på torget för ca 35 bryggerier och de resterande 35 bryggerierna kommer att vara inne i “the historic hall’s in the Belfry” som de själva säger.

 

Bruges Beer Festival 2017

Jag har varit på den de två senaste åren och kan varmt rekommendera denna festival, det är bra och trevlig. Fri entré sedan köper man ‘jetonger’ det vill säga små plastpoletter som man betalar med i de olika montrarna.

Temat för den kulturella delen är i år förutom öl också serier, så det kommer att finnas ett “Comic & Beer” expo.

Så passa på att önska er en flygbiljett tur och retur Bryssel, och hotellrum några dagar i Brygge,  i julklapp av Tomten, så kanske vi ses där.

Jag har skrivit om tidigare besök här –>  Brygge Beerfestival 2015

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

[instashow id="4"]
Pilsner.nu