Är Hazen död?

by | jul 18, 2023 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA

Är hazen död?

Jag och du träffades för första gången i Juni 2016 på Södermalm i Stockholm. Det fanns något där och då som var intressant, annorlunda och spännande med dig. Inte så att det klickade på något sätt mellan oss utan snarare så att vi uppmärksammade varandra. Komiskt nog överensstämmer inte din nyans då med hur jag ser på dig nu. Trots tankarna, och de något värmande första mötet, skulle det få vänta till slutet av 2018 innan vi skulle ses igen.

I slutet av November 2018 träffades vi igen, åter på Södermalm fast ny adress. Det var här jag upptäckte att din nyans förändrats. Det var också här jag kända att jag ville vara mer med dig. Vi började träffas mer regelbundet, hade trevligt i varandras sällskap och den mer övertygande känslan av att det kanske kommer bli vi två. Och så blev det. Vi började resa, upptäcka nya länder, botanisera och diskutera. Smaken för dig blev alltid desamma. Det är med dig jag vill vara. Vi förlovade oss.

 

Nära inpå tre år senare, i November 2021, tog vi det till nästa steg; vi gifte oss. Du öppnade nya dörrar för mig, dörrar jag inte trodde var möjliga att öppna eller någonsin skulle få öppna. Jag tänkte på dig varje dag och varje timme och ibland kunde jag inte somna för att jag tänkte så mycket på dig. Vi var trygga med varandra. Trygga och stabila. Vi visste var vi hade varandra. Ingen eller inget kunde stoppa oss.

Under försommaren 2023 kom en ny tillkom en ny känsla mig. En känsla av att det här stabila och trygga konverterats till något tråkigt och förutsägbart. Frågorna inom mig var många. Är det så här jag vill ha det? Finns det något annat? Trots vår stabila och trygga samvaro väcktes tankar på att det kanske finns någon annan för mig. Är det här slutet?

Är hazen död?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Chris

Chris, 30+ från Stockholm. Jag har en master i utbildningsvetenskap vilket i folkmun kan översättas till legitimerad lärare. Mitt ölintresse har alltid funnits även fast stilar och ABV ändrats över tid. Som öldrickare föredrar jag dyr amerikansk humle och lever någon stans efter devisen att öl är som godast vid 7% och uppåt. Just nu är jag inne i en oregelbunden tid av föräldraledighet som givit mig mer tid att förkovra mig i öl och hitta nya kontaktytor. Har sedan några år tillbaka Instagram-sidan beerbychris där jag försöker sätta ord på mina upplevelser.

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu