Kasse V4

Veckans helgkasse vecka 22 – Grillöl

by | jun 3, 2021 | 0 comments

Pilsner.nu tipsar om fyra favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Är du en nyfiken person som ofta frågar vad en bekant eller vän har i sin karaktäristiska påse från Systembolaget? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgens bravader. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Dugges-Ka-pow
Mauro:

Öl: Klackabacken, Pilsner, Nr 1438, Flaska 330 ml, Alkoholhalt 4,2 %, 16:90

Varför finns den i din kasse? Jag vill gärna ha något lite alkoholsvagt men en måttlig beska. Något som man kan dricka mycket. Veckans grilltips är Klackabackens Pilsner. 

St Bernardus, Abt 12 Magnum LTD, 2021
Jonas H:

Öl: Finn, Unfiltered Helles, Nr 1120, Burk 440 ml, Alkoholhalt 5 %, 21:90

Varför finns den i din kasse? Jag tycker att FINN kliver fram oftare och oftare och gör alltid öl som är bra . Ska bli kul att se om den här också är lika bra, och om den är det bör den vara en perfekt grillöl i helgen för mig.

Clown Shoes, Galactica IPA
Jonas F :

Öl: Founders, Solid Gold, Nr 1503, Flaska 355 ml, Alkoholhalt 4,4 %, 16:90

Varför finns den i din kasse? Är lite sugen på lager nu till sommaren, och även om jag normalt dricker smakrikare saker från bryggeriet så ska jag nog ge Founders Solid Gold en chans.

Uber-hazy
Ulrik:

Öl: Hop Notch, Boot Print, Nr 92637, Burk 440 ml, Alkoholhalt 6,5 %, 42:90

Varför finns den i din kasse? Jag tar mig en Boot print NEIPA i väntan på den thaisidenmatta grillglöden. Jag har hört mycket gott om den så förväntningarna är på topp!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu