Papperspåsar

Veckans helgkasse vecka 21

by | maj 27, 2021 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Pilsner.nu tipsar om fyra favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Är du en nyfiken person som ofta frågar vad en bekant eller vän har i sin karaktäristiska påse från Systembolaget? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgens bravader. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Dugges-Ka-pow
Mauro:

Öl: Dugges, Ka-Pow!, Nr 35151, Flaska 330 ml, Alkoholhalt 10,7 %, 70:-

Varför finns den i din kasse? Jag blev sugen på en barleywine till helgen! Ska prova massa god lagrad ost som jag hoppas passar bra ihop med barleywine. Hoppas jag hittar någon ny superkombo.

St Bernardus, Abt 12 Magnum LTD, 2021
Jonas H:

Öl: St Bernardus, Abt 12 Magnum LTD, 2021, Nr 11140, Magnum 1500 ml, Alkoholhalt 10 %, 249:-

Varför finns den i din kasse? Jag kan inte motstå en storflaska St Bernardus Abt 12 oavsett om den är ny eller gammal. Den här kommer antagligen att vara ungdomligt taggig och lite skarp men det gör inget. Speciellt inte om man får lite tärnad Goudaost, senap, pickels och kanske lite sellerisalt till. Då skiter jag till och med i om det regnar

Clown Shoes, Galactica IPA
Jonas F :

Öl: Clown Shoes, Galactica IPA, Nr 92577, Burk 473 ml, Alkoholhalt 7,5 %, 34:90

Varför finns den i din kasse? Hoppas få några Galactica IPA, gillade dem förra gången de släpptes och hoppas på bra väder och en lugn stund i trädgården för att se om den här omgången är lika bra.

Uber-hazy
Ulrik:

Öl: Pioneer Brewing, Uber Hazy Double IPA, Nr 12301, Burk 473 ml, Alkoholhalt 8,5 %, 34:90

Varför finns den i din kasse? Jag vart sugen på en dubbel-IPA för att hålla värmen ordentligt i det här skitvädret. NEIPA slinker ju alltid ner, så varför inte denna som jag inte provat tidigare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu