Julkalender 2021 – Lucka 2

av | dec 2, 2021 | 0 Kommentarer

abbaye-annons-2022

Vi har sammanställt listor på de bästa nya öl vi druckit från Systembolaget under 2021. De är rangordnade av oss och det har blivit en lista på de 24 bästa, där vi presenterar en varje dag under december månad fram till julafton.

Vår egen adventskalender från oss alla  till er alla. 
En riktigt God Jul 

Straffe Hendrik Triple

Ett av våra favoritbryggerier på Pilsner.nu ligger i Brygge i Belgien och heter De Halve Maan. De gör en serie produkter som heter Straffe Hendrik (Starke Henrik) och deras trippel befinner sig bakom vår lucka nummer två.  En riktigt bra Trippel som numera finns på Systembolaget både på 75 och 33 cl flaska. Har ni aldrig provat denna föreslår jag verkligen att ni gör det. Den är bryggd med en blandning av Saaz och Styrian humle och sex olika sorters malt och den har en trevlig doft och smak av kryddighet, peppar och apelsin.

https://www.systembolaget.se/produkt/ol/straffe-hendrik-5073101/

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Jag har tidigare suttit i Stallhagens styrelse ett antal år men numera dricker jag mest öl, åker som öldomare i Europa när det inte är Corona, och bloggar så mycket jag hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Vi har upptäckt en annonsblockerare

Vi ser att du har en annonsblockerare installerad. Var snäll att avaktivera den på vår sida

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu