Helgkasse – svensk öl under 20 kr

by | jan 27, 2023 | 0 comments

Jämtlands-IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Pilsner.nu tipsar om fyra favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgen. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Delririum-Keg

Mauro:

Eskilstuna, Pilsner

 

Tillverkad i Sverige, Södermanlands län, Eskilstuna kommun, Burk 440 ml, 4,6 % Nr 36260

Maltig smak med inslag av knäckebröd, honung, halm och pomerans. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, eller till rätter av fisk och ljust kött.

Varför finns den i din kasse? 

En supergod pilsner från bästa Eskilstuna. En välgjord, lättdrucken och ren pilsner som passar alla dagar i veckan. En utmärkt öl till husmanskost

Tipopils

Jonas H

Television Brewing, Pils Fiction

 

Tillverkad i Sverige, Stockholms län, Stockholms stad, Burk 330 ml, 5 %, Nr 37785, 19:10

Maltig smak med inslag av ljust knäckebröd, färska örter, honung och citrusskal. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, till vegetariskt eller till rätter av fisk eller ljust kött.

Länk

Varför finns den i din kasse?

Tycker att detta är ett bryggeri som sticker upp mer och mer. Väl värt att prova deras produkter och varför då inte Pils Fiction. Ligger för att vara ett hantverksbryggeri lågt i pris också vilket kanske kan locka fler att prova.

IPA no 20

Jonas F

Gotlands Bryggeri, Sleepy Bulldog Pale Ale

 

Tillverkad i Sverige, Flaska 330 ml, 4,8 %, Nr 89923, 19:10

Humlearomatisk smak med inslag av aprikoser, sirap, apelsinskal, örter och knäckebröd. Serveras vid 10-12°C som sällskapsdryck eller till rätter av ljust kött eller lamm eller till fisk.

Länk

Varför finns den i din kasse?
Besvärlig uppgift Mauro gav oss idag, men en öl som jag brukar ha att falla tillbaka på när jag är ute är Sleepy Bulldog från Gotlands Bryggeri. Det är en stabil och god pale ale som jag anser är hyfsat prisvärd.
IPA no 20

Ulrik

S:t Eriks IPA

 

Tillverkad i Sverige, Stockholms län, Sigtuna kommun, Flaska 330 ml, 5,3 %, Nr 1463, 17:20

Nyanserad, humlearomatisk smak med tydlig beska, inslag av torkad frukt, örter, knäck och apelsinmarmelad. Serveras vid 11-13°C som sällskapsdryck eller till smakrika rätter av fläsk, lamm eller nötkött, gärna grillat.

Länk

Varför finns den i din kasse?
En god IPA med tydlig och aromatisk beska som slinker ner utan prut till en tallrik rårakor med stekt bacon, gräslök, gräddfil och löjrom! Mums!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu