fbpx

Alla lanseringsdatum i vår och sommar på Systembolaget

av | apr 23, 2020 | 0 Kommentarer

Idag kom följande meddelande från Systembolaget om alla lanseringsdatum i vår och sommar på Systembolaget

 

Förändringar i Tillfälliga sortimentet

Gäller såväl lanseringsdatum samt butiker som erbjuder TS-artiklar

 

Att erbjuda ett brett, aktuellt och högkvalitativt sortiment som säljs med god service och stor omtanke ingår i vårt uppdrag. Därför kommer vi så långt det är möjligt att fortsätta lansera nyheter i det Tillfälliga sortimentet, ett sortiment som vi vet är uppskattat av många av våra kunder. I dagsläget när många producenter i Sverige och i övriga världen kämpar för sin överlevnad vill vi också ta ansvar och göra vad vi kan för att upprätthålla en för dem viktig distributionskanal.  

 

För att skapa en trygg miljö för våra kunder och butiksmedarbetare vill vi undvika köbildning och trängsel i samband med lansering av Tillfälligt sortiment. Därför sprider vi nu ut lanseringarna till fler tillfällen, andra veckodagar och fler butiker. När det behövs använder vi kövärdar för att slussa vi in kunder med syftet att begränsa antalet personer i butikerna. Vi har även satt upp markeringar i golvet och plexiskydd vid kassorna där det inte går att hålla lika stort avstånd.  

 

Vilka lanseringsdatum gäller nu fram till sommaren? 

Tidigare 24 april: 5, 6 och 12 maj  

Tidigare 8 maj: 19, 26 och 27 maj  

Tidigare 22 maj: 2, 9 och 10 juni  

Tidigare 12 juni: 23, 24 och 30 juni   

Midsommarveckan ingen lansering av Tillfälligt sortiment 

 

TS-nyheter lanseras nu tisdagar och onsdagar

De lite mer exklusiva artiklarna (TSE) lanseras framöver varje tisdag. Och övriga TS-lanseringar sker på varannan onsdag.  

 

Vilka butiker kommer att erbjuda Tillfälligt sortiment framöver?  

Alla butiker som tidigare haft nyhetslanseringar av Tillfälligt sortiment kommer fortsätta att ha det, förutom Systembolagets butik i PK-huset i Stockholm och Mårtenstorget i Lund, som inte kommer att erbjuda TS-nyheter. Dessa butiker kommer inte ha några nyhetslanseringar alls eftersom vi bedömer att de i nuläget inte är lämpade för att hantera en eventuell utökad köbildning i samband med dessa lanseringar.  

 

Mindre förändring om vilka butiker som lanserar TS-nyheter av öl och sprit? 

PK-huset, Stockholm och Mårtenstorget, Lund lanserar inte några TS-nyheter framöver. I övrigt lanseras TS-nyheter cirka 200 butiker som tidigare. Dessa butiker kommer dessutom att erbjuda kunderna större volymer än tidigare och vissa butiker får även fler nyheter.   

 

 

 

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

Fasta sortimentet 1 December

Fasta sortimentet 1 December

Nyheter på fasta sortimentet på Systembolaget. Mycket Belgiskt och mycket bra saker tycker jag. En bra produkt är en Baltic Porter från Danmark...

[instashow id="4"]
Pilsner.nu