Wicked Wine – Sortimentprovning Del 1

by | feb 5, 2014 | 0 comments

ww_1

I går tisdag den 4 Februari var Både jag och Jonas F på Wicked Wines Sortimentsprovning på hotell Amaranten i Stockholm.  Det var den första sortimentsprovningen hos en leverantör för Jonas F och vi kan väl säga som så, att skillnaden i betende hos honom och mig var väl som följande :
Jonas F var mer som en kalv på kosläpp medans jag mer intog formen av Ferdinand under korkeken dock utan ett bi ! Han sprang runt med provningsglas, spottkopp och anteckningsblock och provade merparten av alla de mycket bra produkter de hade, medans jag mer lufsade runt lite och provade några sorter som jag inte provat tidigare, åt en korv, snackade ihjäl Mr Mohawk Stefan Gustavsson ett bra tag och lyckades till sist hitta toaletten .
Bland det jag provade fanns några mycket bra Mohawk produkter, några underbara Founders, en ny från Ölvisholt Brugghus, några nya Sierra Nevada som jag dessvärre inte tyckte höll riktigt, en Sierra Nevada som var riktigt dålig(!) och två från Meantime som var godisgoda.
Jonas F sitter och skriver ihop sina omdömen och sedan fyller jag på med de få jag provade också så ni får två personers omdömen på en del som vanligt.

Vill i alla fall passa på att tacka Wicked Wine för en mycket trevlig tillställning med många riktigt bra produkter.

Ja just ja,  jag var chafför också, sa jag det ? 😉

 

/Jonas H

 ww_2

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu